Τον κέρδισε ξανά και έδειξε “χαρακτήρα” ο Άτρόμητος

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο Πατρών, ο οποίος μετά την βαριά ήττα από την Θύελλα Πατρών, έδειξε “χαρακτήρα” και πήρε εύκολα με 3-1 το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Διαγόρα Βραχνεϊκων, κερδίζοντας την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη για 2η φορά και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Γκάτσης, ο οποίος σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του και έφτασε συνολικά τα 21 στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους Βραχνιώτες με τον Β. Γκολφινόπουλο στο 10′ λεπτό να πιάνει την κεφαλιά και τον Τρίγκα να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ οι “πορτοκαλί” απάντησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Κωστή, για να έρθει το “βαρύ πυροβολικό” του Ατρόμητου Βαγγέλης Γκάτσης για να ανοίξει με κεφαλιά το σκορ στο 37′ λεπτό.

Ο Διαγόρας προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε καλή στιγμή με τον Ταγάρα λίγο πρίν την εκπνοή του ημιχρόνου, με το α’ μέρος να κλείνει στο 1-0.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αποστολόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη, σε μια μέρα που ο Ατρόμητος έπαιζε και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Στο 67′ λεπτό ο Γκάτσης με ωραίο σούτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Διαγόρα να μειώνει στο 75′ λεπτό με ωραίο μακρινό σούτ από τον Νίκο Γκολφινόπουλο.

Ο Κωστής στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε καλή ευκαιρία να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα για τους γηπεδούχους, με το τελικό σφύριγμα του Ν. Χρονά να δίνει την νίκη στην ομάδα του Σάκη Πεφάνη.

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης) : Τρίγκας, Στεργίδης, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Νικολακόπουλος, Λαζανάς, Τσιάτο (72′ Παλούκης), Αποστολόπουλος (90′ Παπανικολόπουλος), Αγγελόπουλος (80′ Μπακόπουλος), Γκάτσης, Κωστής

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Κώστας Τσιπιανίτης) : Διαμαντόπουλος, Μπουρνάκας, Κόκιος, Κωνσταντόπουλος (67′ Λαϊος), Ν. Γκολφινόπουλος, Τελέγκος, Ταγάρας, Μπουρίκας, Μαλτέζος, Καράμπουλας, Τζουραμάνης