Του έσπασε το αήττητο ο Κεραυνός

Με την αυλαία του πρώτου μισού του πρωταθλήματος ο Κεραυνός κατάφερε να επικρατήσει του Άρη Πατρών με 3-1 και να δώσει νέα τροπή στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μείωσε από την κορυφή στους δύο βαθμούς,εκεί που βρίσκεται ο Άρης και το Πάτραι με ισοβαθμία αντίστοιχα.

Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Άρη όπου σε κάποια διαστήματα της αναμέτρησης έδειξε κάποιες αδυναμίες με αποτέλεσμα να τις πληρώσει και μοιραία να ηττηθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά χωρίς κάποια ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

Πρώτος απείλησε ο Άρης στο 20′ με το σουτ του Μητρόπουλου εκτός περιοχής όπου κατέληξε άουτ,ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ στο 30′.

Δύο λεπτά αργότερα κάθετη του Μπούμπαλη στην πλάτη της άμυνας αλλά την προβολή του Μητρόπουλου θα την αποσοβήσει ο Μποσγανάς.

Ο Κεραυνός απείλησε στο 40′ με το σουτ του Αργυρόπουλου εντός περιοχής όπου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Για να έρθουμε στο επόμενο λεπτό όπου ο Φλωρόπουλος με ωραίο πλασέ εντός περιοχής θα στείλει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 54′ ο Αγγελής με τρομερό σουτ εκτός περιοχής θα πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα για το 2-0.

Μετά την επίτευξη του τέρματος είχαμε κάποιες αψημαχίες για περίπου πέντε λεπτά στην κερκίδα με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Στο 74′ ο Αγγελής ύστερα από βαθια μπαλιά του Κουραχάνη θα βρεθεί τετ α τετ και με πλασέ θα γράψει το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 82′ με σκόρερ τον Γεωργόπουλο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Συνθέσεις :

Κεραυνός (Ανδρέας Ανδρούτσος) : Μποσγανάς, Παναγόπουλος, Κασιώνης, Μπάδας, Πρέπτο, Σαρρής, Αγγελής (76′ Σπανογιάννης – 87′ λ.τ. Χριστόπουλος), Κουραχάνης, Παναγιωτόπουλος (70′ Μπαρλάς), Αργυρόπουλος, Φλωρόπουλος.

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς) : Θωμάς, Πανάρετος, Μενύχτας, Σιδέρης, Φούφουλας, Παρασκευόπουλος (72′ Γεωργόπουλος), Μπούμπαλης, Λιμάτσι, Σπανός (60′ Σταυρόπουλος), Μητρόπουλος, Γεωργαντόπουλος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς