Του το… χρώσταγε ο Παναιγιάλειος!

Πηγή: ioniansports.gr

Ο Παναιγιάλειος νίκησε στο Αίγιο τη Βάρδα με 1-0 για την 11η αγωνιστική και εξακολουθεί να είναι στη κορυφή του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Χρυσός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μπακατσέλος στο 26o λεπτό της αναμέτρησης, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον τερματοφύλακα Σταθόπουλο, ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Νίκου Καφεντζή.

Γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους μελανόλευκους, αφού πριν δύο χρόνια ο ΠΑΟ Βάρδας είχε “ρίξει” την ομάδα του Αιγίου, στο αλησμόνητο ματς με τον Αχαρναϊκό. Νωρίτερα στην πρώτη τελική προσπάθεια του Παναιγιάλειου το φάουλ του Μπούνα πέρασε έξω, ενώ την ίδια τύχη είχε φάουλ των φιλοξενούμενων με εκτελεστή τον Γ. Πολίτη και κεφαλιά άουτ του Δημ. Μικελάτου.

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα ψάξει τη νίκη κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα για να μην υποβιβαστεί στο ερασιτεχνικό. Στο γήπεδο βρίσκονταν και οπαδοί του Παναιγιαλείου όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα, οι οποίοι θυμήθηκαν το υποβιβασμό της ομάδας τους πριν από δύο χρόνια. Από τα… γαλλικά των οπαδών, δεν ξέφυγε ούτε ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Μήτσης (69΄Βλάχος), Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Μπακατσέλος, Κουραχάνης (86΄Σουβατζόγλου), Σπυρόπουλος (79΄Ροδόπουλος).

ΠΑΟΒ: Σταθόπουλος, Λιόσης, Γκεβόρι, Μάρκου, Μπακατσέλος, Τσιρίκος (78΄Μακρής), Γ. Πολίτης, Σ. Μικελάτος (33΄Θοεδωρόπουλος), Λαθύρης, Δ. Μικελάτος, Π. Πολίτης.