Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Σωτηρόπουλου: “Δεν θέλω να συνδεθώ με άσχημες καταστάσεις”

Ο πρώην πλέον υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 Γιώργος Σωτηρόπουλος, με μία ανακοίνωση αποχαιρέτησε την ομάδα και ανέφερε αναλυτικά τι τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση.

Αναλυτικά:

“Όπως γνωρίζετε η θητεία μου ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ολοκληρώθηκε.

Μετά από ένα χρόνο σε αυτή τη θέση και έχοντας αναλάβει καθήκοντα σε μία αρκετά δύσκολη και μεταβατική περίοδο για τον σύλλογο, ήταν για μένα η κατάλληλη χρονική στιγμή για να αποχαιρετήσω μία θέση, σε μία ομάδα που αγαπώ πολύ.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας μου στην Παναχαϊκή, έβαλα πλάτη, έκανα υποχωρήσεις, καταπάτησα τον εγωισμό μου, στέρησα αρκετό χρόνο από την προσωπική μου ζωή.
Καθημερινά και όλες τις ώρες ήμουν στις υπηρεσίες της ομάδας.
Αλλά ήταν επιλογή μου και είναι κάτι για το οποίο δεν μετανιώνω.

Δυστυχώς όμως, έφτασε η στιγμή που έπρεπε να “θυσιαστώ” για την ομάδα. Αποφάσισα να αποχωρήσω και εγώ, μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και κάνουν κάτι. Ως νέος άνθρωπος που έχει όνειρα και φιλοδοξίες μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω.

Πάντα, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα, έλεγα την άποψη μου, όποια και αν ήταν αυτή, χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό κόστος.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και χωρίς τις κατάλληλες συνθήκες, να διατηρήσω την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο παρουσίας στο κομμάτι της επικοινωνίας, με καθημερινή και επαγγελματική παρουσία στα social media αντάξια ομάδων της πρώτης κατηγορίας. Θεωρώ ότι με τις δεδομένες δυσκολίες που είχα τα πήγα καλά.

Η Παναχαϊκή είναι υπεράνω προσώπων για αυτό και εύχομαι ολόψυχα μιας και η αγάπη μου για αυτή την ομάδα είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη εδώ και πολλά χρόνια να γίνει κάτι έστω και την ύστατη στιγμή.

Φεύγω από την ομάδα έχοντας την αξιοπρέπεια μου και την συνείδηση μου καθαρή. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συνδέσω το όνομα μου με άσχημες καταστάσεις ή με πράγματα που θεωρώ ότι δεν μου αρμόζουν.

Είμαι ευλογημένος που δούλεψα στην Παναχαϊκή. Με το μέγεθος της και το βάρος της φανέλας της μου έδωσε και μένα λίγο από την λάμψη της. Με γέμισε με περισσότερες εμπειρίες, με έκανε να σκέφτομαι αλλιώς κάποια πράγματα, με ωρίμασε σε μεγάλο βαθμό και με έκανε σίγουρα σοφότερο. Είχα την τύχη να ταξιδέψω σε όλη την Ελλάδα εκπροσωπώντας τον σύλλογο. Πολλές στιγμές θα μου μείνουν χαραγμένες στο μυαλό, ενώ όπου και αν πήγαμε, σε όποια κατάσταση και αν ήταν η ομάδα, υπήρχε σεβασμός.

Έχω πικραθεί που αποχωρώ με αυτό τον τρόπο, μιας και δεν περίμενα να έρθει έτσι το φινάλε. Αλλά παράλληλα, αισθάνομαι και λυτρωμένος μετά από αυτή μου την απόφαση. Ίσως να συμβάλλω με την παραίτηση μου σε μία αλλαγή πλεύσης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους προπονητές, το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ και τους συναδέλφους των ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση ήταν τιμή μου που υπηρέτησα αυτή την ομάδα και φεύγω θεωρώντας ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις!

Δεν μπορώ να πω την λέξη “αντίο”, αλλά εις το επανιδείν… Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε!”