Το μήνυμα συσπείρωσης του Κώστα Αποστολόπουλου: “Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών αυτές τις δύσκολες ώρες”

Με τον Σάκη Καλογερόπουλο να δηλώνει δημόσια ότι αδυνατεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος της Παναχαϊκής, οι αντιδράσεις είναι πολλές και ποικίλουν μετά από αυτή την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και επί σειρά ετών στα διοικητικά πράγματα των “κοκκινόμαυρων” Κώστας Αποστολόπουλος, με ποστάρισμα στο facebook, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για την απόφαση τους να μην προχωρήσουν σε κινήσεις αντίδρασης (αποχή, απεργία κ.λ.π.) καθώς όπως λέει βάζουν την ομάδα πάνω από συμφέροντα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Ως πρώην πρόεδρος αλλά και ένθερμος υποστηρικτής της Παναχαϊκής μας εδώ και δεκαετίες, θα ήθελα δημόσια να τοποθετηθώ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την επαγγελματική στάση που κράτησε σε μία αρκετά δύσκολη στιγμή. Οι ποδοσφαιριστές μας και όλο το επιτελείο απέδειξαν, πως οι αξίες, το ήθος και ο σεβασμός σε αυτόν τον σύλλογο είναι πάνω από το οικονομικό.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η αγαπημένη μας ομάδα, η παρουσία όλων μας στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας που δοκιμάζονται, για να τους δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας. Σε αυτό το χρονικό σημείο, πρέπει να τους αποδείξουμε ότι δεν είναι μόνοι τους.

Την Κυριακή λοιπόν όλοι στο γήπεδο, για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά!”