Το προπονητικό κέντρο Πετεινών απέκτησε τον δικό του απινιδωτή (pics)

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν σήμερα για την ομάδα του Αχαϊκού και των Πετεινών και το στολίδι – γήπεδο το οποίο έχουν στην Εγλυκάδα. Η διοίκηση της ομάδας και οι προπονητές είχαν μια ευχάριστη συνάντηση, καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφεριάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος έκαναν ένα δώρο ξεχωριστό και απαραίτητο για κάθε αγωνιστικό χώρο.

Έναν απινιδωτή, ο οποίος από σήμερα ανήκει στις ομάδες και στο προπονητικό κέντρο των Πετεινών που φιλοξενεί πάνω από 160 αθλητές. Οι άνθρωποι των Πετεινών, αφού ξενάγησαν τον κύριο Μπονάνο στους χώρους του γηπέδου, τον ευχαρίστησαν για το αίτημά τους το οποίο έγινε πράξη.

Ο κύριος Μπονάνος είδε ένα νοικοκυρεμένο χώρο, άκουσε προσεκτικά, εντυπωσιάστηκε για τις πολλές εργασίες που έχουν γίνει και συνεχίζονται και δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια.

Η σχετική ανακοίνωση των ανθρώπων του συλλόγου: “Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο για την δωρεά απινιδωτή στο αθλητικό κέντρο Πετεινών!! Μια περιφέρεια που είναι δίπλα στον αθλητισμό και διπλά στον πολίτη”.