Το συγκινητικό “αντίο” του Παπαχρονόπουλου

Ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή και οδεύει στον επόμενο σταθμό του. Ο ίδιος αποχαιρέτησε στην προσωπική του σελίδα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο και τους συμπαίκτες του ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία σε πρόσωπα της ΠΑΕ

Αναλυτικά:

“Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Από την πρώτη μου στελέχωση στα τμήματα υποδομής μέχρι και την τελευταία ημέρα προσπάθησα να τιμήσω το σήμα που φοράω μέχρι τέλους. Προσπάθησα να τιμήσω το όνομα και την ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της Πάτρας (και όχι μόνο).

Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους συμπαίκτες μου, που ένας προς ένας με βοήθησαν να βελτιωθώ τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και με έκαναν να δω με άλλο μάτι τον κόσμο. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους και που απέδειξαν με την αγωνιστικότητα τους ποσο ΜΑΓΚΕΣ είναι σε πολύ δύσκολες και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μαζί με αυτούς θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με εξέλιξαν και με έκαναν τον ποδοσφαιριστή και τον άνθρωπο που είμαι τώρα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ατομικά τους: Αποστολή Βεντούρη, Γιάννη-Νίκο-Δημήτρη Λιαρομματη που με βοήθησαν να μην μου λείψει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και να μπορώ να δουλεύω επαγγελματικά στο 100% καθώς και τον κ Αηδονη που διατήρησε για όλους μας έναν αγωνιστικό χώρο αντάξιο επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Ελπίζω αυτό να μην είναι ένα αντίο αλλά ένα «εις το επανιδείν». Όσο για την Παναχαϊκή εύχομαι να βρει τον δρόμο της και να φτάσει στο επίπεδο που της αξίζει τόσο επαγγελματικά όσο και εξωαγωνιστικά“.