Τριάρα με ανατροπή για τον Πανμοβριακό Ριόλου

Πανμοβριακός-Αναγέννηση 3-1 (20΄, 30΄ Φωτόπουλος, 82΄ Κοκκίνης – 9΄ Κακαφώνης)

Διαιτητής : Φωκάς (Ζούλης-Σωτηρόπουλος)

Παρά το γεγονός ότι ο Πανμοβριακός έμεινε νωρίς πι΄σω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στην νίκη επί της Αναγέννησης με σκορ 3-1.

Μόλις στο 2’ λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Φωτόπουλου ως επιθετικό φάουλ, ενώ στο 9’ λεπτό και σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Κακαφώνης κατάφερε με ωραία ενέργεια να περάσει και τον Μπακάλη και να ανοίξει το σκορ για το 0-1.

Στο 13’ λεπτό ο Γιάννης Σπανός στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Πανμοβριακού, σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλόπουλου, ενώ το ίδιο έκανε και ο Αντρέας Σπανός στο 18’ λεπτό.

Τελικά στο 20’ λεπτό και μετά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Φωτόπουλο, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλόπουλου για το 1-1.

Δέκα λεπτά αργότερα με ακριβώς πανομοιότυπο τρόπο, ο Φωτόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με 2-1, ανατρέποντας την κατάσταση.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λιάκο να αυξήσουν την διαφορά στο σκορ, κάτι που τελικά κατάφεραν να κάνουν στο 82’ λεπτό με το εξαιρετικό σουτ του Κοκκίνη από τα 40 μέτρα στο «γ» της εστίας του Βασιλόπουλου, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Μπακάλης, Δελδήμος (87΄ Καούρης), Λιάκος (90΄Α. Κάτσενος), Π. Κάτσενος, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος (82΄ Τζήμας), Τζίφας, Γ. Σπανός, Φωτόπουλος, Α. Σπανός (73΄Σοφιανός)

ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Φωής): Βασιλόπουλος, Χριστόπουλος, Ιωάννου, Παναγόπουλος, Βαρθαλάμης, Γιάνναρος, Τσίφας, Μπερτσουκλής, Κακαφώνης, Τζελέπης, Χουσελάς.