Υπογράφει ο εργολάβος για τα νέα γήπεδα

Η οικογένεια Θανόπουλου περιμένει από μέρα σε μέρα να υπογράψει ο εργολάβος ότι αναλαμβάνει επίσημα την κατασκευή των νέων γηπέδων στο αθλητικό κέντρο «Φώτης Αραβαντινός» της Θύελλας Πατρών.

Ήδη πριν από λίγες ημέρες ο εργολάβος προχώρησε στην επικαιροποίηση των εγγράφων και θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που θα υπογράψει την σύμβαση του έργου να ξεκινήσει τις εργασίες στα νέα γήπεδα αφού θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο 11Χ11 και δυο γήπεδα 7Χ7.

Πρόθεση του εργολάβου είναι να παραδώσει έτοιμα τα γήπεδα προς χρήση στο τέλος του χρόνου. Παράλληλα η διοίκηση της Θύελλας έχει προχωρήσει στην σπορά με αγριάδα στα βοηθητικά γήπεδα, γίνονται ραντίσματα, ποτίσματα, έχουν πέσει λιπάσματα με στόχο να είναι έτοιμα στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Κλειστό για συντήρηση είναι και το κεντρικό γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός» ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και να είναι πανέτοιμο στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 2 Αυγούστου αφού δεν θα μπορεί να κάνει προπονήσεις στα δικά της γήπεδα θα έχει εναλλακτική λύση το «Ανδρέας Κάνιστρας» που θα χρησιμοποιεί για τις υποχρεώσεις της.