«Χ»ορταστικό… χωρίς γκολ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρδάς (Σωτηρόπουλος- Βασιλόπουλος)
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: 58′ Γιαννέλος (Αχαιός)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 20′ Νάτσης – 88′ Κυριακόπουλος

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς στο «Κώστας Ζάρρας» στο Σαραβάλι ανάμεσα στον τοπικό Αχαιό και την Δόξα Νιφορεΐκων.

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Καπερώνη μέσα από την περιοχή στο 14ο λεπτό να καταλήγει άουτ.

Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νάτση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δημητρέλος δεν πρόλαβε από πολύ καλή θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από γύρισμα που έγινε από τα αριστερά.

Στο 25ο λεπτό ήταν η σειρά και πάλι των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Καραπιπέρη να κάνει το σουτ, αλλά τον Πετρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ οι “μπλε” είχαν και ένα καλό σουτ του Γ. Γραμματικόπουλου που έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ της Δόξας. Στο 29΄ ο Κυριακόπουλος «φώναξε» σε ανατροπή του από το Γιαννέλο, αλλά ο ρέφερι συνέχισε κανονικά το ματς.

Στο 58ο λεπτό οι Σαραβαλιώτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Καρέλα στο 84΄. Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά έγινε «γκραν-γκινιολικό» με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, αλλά να μην τα καταφέρνουν στην τελική προσπάθεια.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Κυριακόπουλου στο 88ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Παππά με τον Μπακάλη να της αλλάζει πορεία και να την στέλνει στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡABAΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης): Μπακάλης, Καραπιπέρης (69΄ Μούτσα), Μπακατσέλος, Γιαννέλος, Ρίλντι, Κώτσιας, Καπερώνης (89΄ Σαριδάκης), Μαντάς, Γ. Γραμματικόπουλος, Νάτσης, Η. Σωτηρόπουλος (46΄ Ν. Γραμματικόπουλος).

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Γ. Ζερδεβάς): Πετρόπουλος, Αγγελόπουλος (75΄Γεωργίου), Ανδρικόπουλος (39΄ λ.τ. Σεμά), Τζίμας, Νικολόπουλος, Καρέλας, Καραμαλίκης, Παππάς, Πυρρής, Κυριακόπουλος, Δημητρέλλος.