Χρήστος Αντωνόπουλος: «Είναι ντροπή να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα» (pics)

Ο πρόεδρος του Πήγασου Μπεγουλακίου, Χρήστος Αντωνόπουλος μίλησε στο patragoal.gr λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ματς με τον Αχαιό Σαραβαλίου, τονίζοντας την κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου του Πετρωτού και πως είναι αδιανόητο να αγωνίζονται εκεί ομάδες, αφού θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των αθλητών τους.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Πάτρα είναι πως δεν έχουμε γήπεδα. Ζητήσαμε να οριστεί το παιχνίδι με τον Αχαιό σε άλλο γήπεδο, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Η ΕΠΣ Αχαΐας από τη στιγμή που ο Δήμος δεν παίρνει απόφαση να το κλείσει, μπορεί να ορίζει κανονικά ματς μας είπαν.

Είναι αυτό γήπεδο για να παιχτεί ποδόσφαιρο; Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως ξέρουμε σε κανονικό γήπεδο και όχι σε γήπεδο με λακούβες. Να παίξουμε δυνατά και όχι να φοβόμαστε αν θα πέσουμε μέσα στις λακούβες. Ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό; Ο Δήμος Πατρέων, η ΕΠΣ Αχαΐας ή ο διαιτητής του αγώνα; Eίναι όλοι υπεύθυνοι για το αν θα ξεκινήσει αυτός ο αγώνας. Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές να βγουν σώοι από τον αγωνιστικό χώρο».

Οι φωτογραφίες που μας έστειλαν οι άνθρωποι του Πήγασου: