Χρήστος Μικές: «Μας στοίχησαν οι αναγκαστικές αλλαγές»

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στην οικογένεια του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής. Ικανοποίηση για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στον αγώνα της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου (1-1 στο γήπεδο της Αγυιάς) και στεναχώρια για την απώλεια των 2 βαθμών αφού η Παναχαϊκή δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου και δύο παίκτες που αποχώρησαν χθες λόγω τραυματισμού, ακολουθούν από σήμερα θεραπεία. Πρόκειται για τον Μίκαελ Μούλντερ, 22 ετών, αμυντικό, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον Νίκο Μασούρα, 22 ετών, επιθετικό, που εμφάνισε πρόβλημα στον δικέφαλο. Η αρχική εκτίμηση δεν είναι ανησυχητική για την αποθεραπεία των δυο παικτών που οποίοι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

Μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι στις σελίδες της Παναχαϊκής τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές υποστήριξε:

«Αναζητούσαμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Βρεθήκαμε πολύ κοντά. Φέραμε το παιχνίδι, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, στα μέτρα μας. Προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών μας υποχρέωσαν να γυρίσουμε πίσω και να δεχτούμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και το πάθος των παικτών. Κρατάμε την βοήθεια του κόσμου που για μια ακόμη φορά ήταν κοντά μας. Ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων μας».

Αύριο, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, η ομάδα έχει ρεπό. Το επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.