Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Ανδρέας Κάνιστρας (photos)

Γήπεδο Α. Κάνιστρας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Ανδριανός Μιχάλης, Τραγουλιας Θεόφιλος)

Σκόρερ: 69′ Αγγελής – 63′ Ζελενίτσας

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι του Α. Κάνιστρας, καθώς Κεραυνός Αγ Βασιλείου και ΑΠΣ Πάτραι ήρθε με το ισόπαλο σκορ 1-1 για τη 12η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαν Ρυθμό και οι δύο ομάδες, ωστόσο το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι για τον Κεραυνό, αλλά το Πάτραι είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στο 63′ με τον Ζελενίτσα από στατική φάση, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε στο 69′ με κεφαλιά του Αγγελή, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός φιλοξενείται από τον Αχαϊκό στο Κώστας Ζάρρας, ενώ το Πάτραι επίσης “φιλοξενείται” στο Προσφυγικά στο ντέρμπι της αγωνιστικής από τον Άρη Πατρών.

Το φίλμ του αγώνα :

15′ Πρώτο σουτ για το Πάτραι στο ματς, όταν ο Παπαγεωργίου έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

19′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γερογιάννης έκανε την κούρσα απ’το κέντρο, μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

25′ Έπειτα από την σέντρα του Σουγλέρη από τα αριστερά, ο Γαβριήλ έκανε το γυριστό σουτ αλλά δεν ήταν δυνατό, ωστόσο ο Μποζγανάς μπλόκαρε την μπάλα.

37′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γαβριήλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Νικολόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

52′ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Κασιώνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπάρλας από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μπλόκαρε ο Φωτόπουλος.

59′ Ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Αργυρόπουλος από τα αριστερά, ο Μπάδας με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

60′ Όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Γαβριήλ από τα δεξιά, ο Γερογιάννης δεν έκανε καλή κεφαλιά και μπλόκαρε την μπάλα ο Μποζγανάς.

63′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Γαβριήλ από τα αριστερά, ο Ζελενίτσας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

69′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Αργυρόπουλος από τα δεξιά, ο Αγγελής έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου ( Ανδρέας Ανδρούτσος): Μποζγανάς, Παναγόπουλος, Κασιώνης, Μεντζελόπουλος (23′ Μπάδας), Πρέμτο, Σαρρής, Αγγελής, Κουραχάνης, Παναγιωτόπουλος (82′ Βερβίτας), Αργυρόπουλος (90+2 Καραχανίδης), Φλωρόπουλος (45′ Μπάρλας)

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): Φωτόπουλος, Γαβριήλ, Παπαγεωργίου, Στανής, Ζελενίτσας, Γερογιάννης (68′ Λαλούσης), Νικολόπουλος, Τσίμπιτσης, Λεγάτος, Σουγλέρης (57′ Ούτσικας), Μπακάλης

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση