Ψάχνει ένα θαύμα ο ΠΑΟ Βάρδας

Ακόμα πιο μακριά από τη σωτηρία στη Γ΄ Εθνική μένει ο Παμβουπρασιακός μετά τη βαριά ήττα στη Βάρη και τα άλλα αποτελέσματα. Πλέον η ομάδα της Ηλείας, απέχει πρακτικά δυο ολόκληρες νίκες από τη θέση που οδηγεί στα Πλέι Άουτ (χάνει την ισοβαθμία με τη Μύκονο), άρα και χρειάζεται τουλάχιστον τρεις νίκες στα πέντε ματς που απομένουν και συνδυασμούς αποτελεσμάτων. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μια εδαφική υπεροχή και πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 15’, είχαμε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ μέσα από την περιοχή του Ψυχογιού. Στο 27΄, η κεφαλιά του Χριστίνη, οδήγησε σε απόκρουση του Τσεκούρα και τη μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά να μπλοκάρει ο Τσεκούρας. Στο 29΄, από γύρισμα του Κόκα, οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ προ του Πλαστουργού ο οποίος ήταν έτοιμος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Το κόρνερ ανέβαλε ο Νιφορόπουλος και η κεφαλιά του Γεωργακόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η ομάδα της ανατολικής Αττικής, πήρε τελικά προβάδισμα στο 58΄με τον Ψυχογιό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει κατάρρευση από την ηλειακή ομάδα. Πάλι ο Ψυχογιός δέκα λεπτά μετά έκανε και το 2-0. Στο 84΄ και στο 88΄μάλιστα, με τον Μαγγανά, ο Αστέρας διαμόρφωσε και το τελικό 4-0, απέναντι στον Παμβουπρασιακό, ο οποίος στο 72΄ είχε δοκάρι ο Νιφορόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ : Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Ντακουνάκης, Μεϊμαρόγλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Μπελεβράκης, Χριστίνης, Ψυχογιός, Ντούλιας, Βασιλειάδης.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ : Μ. Τσεκούρας, Λιόσης (72΄ Κάρδαρης), Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κούστα (60΄ Θεοφάνης), Γεωργακόπουλος, Σπανός, Κ. Τσεκούρας, Κόκας (46΄ Μπελιάρντι), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (72΄ Δουλαβέρης).

Πηγη : Patrisnews