“Όλα για όλα” για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Παναχαϊκή, η οποία καλείται να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και επιτέλους να πάρει εμπρός, προκειμένου να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής στην Super League 2.

Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και κόσμος καλούνται να γίνουν ένα στον σημερινό κρίσιμο αγώνα της 14ης αγωνιστικής στην Αγυιά και όλοι μαζί να φτάσουν στο πολυπόθητο “τρίποντο” που θα δώσει άνεμο αισιοδοξίας στους “κοκκινόμαυρους”.

Αγωνιστικά ο Γιάννης Τάτσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας στην διάθεση του και όλα τα νέα μεταγραφική αποκτήματα (πλήν του Βέλγου Boonen), αφού οι Μπαξεβάνος, Zamora, Γαϊτανίδης και Προύντζος είναι στην αποστολή της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αναμέτρηση ο προπονητής της Παναχαϊκής είναι οι κάτωθι :

Κολοβούρης, Μ. Μικές, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Baret, Νάστος, Μπαξεβάνος, Zamora, Mulder, Κυρσανίδης, Bedoshivili, Πετράτος, Προύντζος, Τόσκα, Μασούρας, Χριστόπουλος, Γαίτανίδης, Oliveira, Alibe, Πατρινός, Traore, Zekhov.

Ο κόσμος θα πρέπει και αυτός να κάνει το καθήκον του και να γεμίσει το γήπεδο της Αγυιάς, αφού και η ΠΑΕ με το χαμηλό εισιτήριο των 5 ευρώ, έδωσε το μύνημα ότι χρειάζεται την βοήθεια των φίλων της ομάδας. Η είσοδος για γυναίκες και παιδιά εώς 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια τα οποία θα λειτουργήσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην θύρα 2 και την σκεπαστή ενώ επίσης μπορούν να προμηθεύονται ότι επιθυμούν αποκλειστικά από τα κυλικεία στο χώρο του γηπέδου, αφού απαγορεύεται η προμήθεια καφέ ή άλλων σνακ από εξωτερικούς χώρους εστίασης και προσέλευσης με αυτά στις κερκίδες.

Ο αγώνας αρχίζει στις 15.00 με διαιτητή των Ιωάννη Παπαγεωργόπουλο του Συνδέσμου Αργολίδας και βοηθούς τους Αλέξανδρο-Δημήτριο Σταυρόγλου του Συνδέσμου Αθηνών και τον Κωνσταντίνο Γκουριώτη του Συνδέσμου Αργολίδας.