Όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (16/1 – 15:00 – Panachaiki TV). 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του εκτός από τους τραυματίες Μπελεζάκη και Κοντογιώργη και τον Παπαχρονόπουλο που έχει ίωση. 

Η προπόνηση της Πέμπτης (13/1) θα γίνει στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μειώνει την τιμή στην ετήσια συνδρομή του Panachaiki TV

Η Παναχαϊκή με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι μείωσε την τιμή της ετήσιας συνδρομής στο Panachaiki TV.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας την Κυριακή (16/1 – 15:00) επιστρέφει στο γήπεδο καθώς υποδέχεται για την 14η αγωνιστική τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και μαζί της επανέρχεται το Panachaiki TV! Το “κοκκινόμαυρο” κανάλι που συντροφεύει την Παναχαϊκή σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής επιστρέφει με μία μοναδική προσφορά.

Αποκτήστε το πακέτο της ετήσιας συνδρομής στην πλατφόρμα από την αρχική τιμή των 36 ευρώ στα 26 ευρώ! Με την ετήσια συνδρομή θα έχετε όποτε εσείς το επιθυμείτε πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, τα γκολ, τις δηλώσεις και την παρακάμερα των αγώνων.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να δείτε περισσότερα: https://page.inplayer.com/panachaikitv/

Δεν ανησυχούν στους Πατρινούς

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στην Παναχαϊκή την εξόφληση των Παπατόλιου, Τσελεπίδη, όμως αφορά την ΠΑΕ και όχι την ερασιτεχνική ομάδα που αγωνίζεται σήμερα στην Γ’ Εθνική. Γι’ αυτό και δεν ανησυχούν στον σύλλογο της Πάτρας.