Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγυιά

“Παιχνίδι χωρίς αύριο” μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή αναμέτρηση της Παναχαϊκής απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας, για την 19η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, αφού για τους “κοκκινόμαυρους” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη, με την οποία θα ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και θα έχουν την δυνατότητα να προσπεράσουν την ομάδα της Λευκάδας και πιθανότατα και τον Παναθηναϊκό Β’, ο οποίος αγωνίζεται στην Ηλιούπολη.

Στο γήπεδο αναμένεται αρκετός κόσμος για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Τάτση, αφού και η ΠΑΕ έβαλε χαμηλό εισιτήριο (γενική είσοδος στα 5 ευρώ), έτσι ώστε ο κόσμος της Πάτρας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την την στήριξη προς την ομάδα και την επίτευξη του στόχου της νίκης και των τριών βαθμών.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα λόγω τραυματισμού παρέμειναν οι Ολιβέιρα, Ιατρούδης, Σμάλης, Γρηγορόπουλος Μ. Μικές και Λ. Μικές, ενώ επιστρέφουν οι Μπάρετ και Μούλντερ.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας έχει ως εξής : Κολοβούρης, Οικονομάκης, Καραγιάννης, Μπαξεβάνος, Νάστος, Λιοφάγος, Μπαρετ, Ζαμόρα, Μούλντερ, Προύντζος, Μπούνεν, Μασούρας, Αλίμπε, Ζέκχοφ, Μπετοσβίλι, Ντε Τόμας, Πέρεζ, Πατρινός, Τραορέ, Γαϊτανίδης, Τσακνής

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής έχει ως εξής :

Σάββατο 17/2

Γήπεδο Αγυιάς, Ώρα 15.00, Παναχαϊκή – Τηλυκράτης Λευκάδας, Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Μανούρας (Δυτ. Αττικής), Γκουριώτης (Αργολίδας)

Κυριακή 18/2

Γήπεδο Ηλιούπολης, Ώρα 14.00, Ηλιούπολη – Παναθηναϊκός Β’, Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Νίκας (Λάρισας), Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Γήπεδο Περιβολίων, Ώρα 15.00, Χανιά – Γιούχτας, Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

Γήπεδο Ρόδου, Ώρα 15.00, Διαγόρας – Καλαμάτα, Μπακογιάννης (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών), Τσολακίδης (Αθηνών)

Γήπεδο “Γρ.Λαμπράκης”, Ώρα 15.00, Athens Kallithea – Ιωνικός, Τσιάρας (Καβάλας), Βεργέτης (Αργολίδας), Μωυσιάδης (Γρεββενών)

Δευτέρα 19/2

Γήπεδο Ρέντη, Ώρα 16.00, Ολυμπιακός Β’- Αιγάλεω, Μπεκιάρης (Κορίνθου), I Μαυρούδης (Ηρακλείου), Βισκαδούρος (Ηρακλείου)