Όμορφη εκδήλωση από τον Ίκαρο Πετρωτού (pics)

Χθες, Τετάρτη στο κέντρο “Βελούχι” στο Πετρωτό η ομάδα του Ίκαρου, έκοψε τη βασιλόπιτα παρουσία των μικρών αθλητών, προπονητών, ανδρικής ομάδας, γυναικείας ομάδας και των μελών του συλλόγου. Προηγήθηκε αγιασμός για την νέα χρονιά.

Το παρών έδωσε ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δυτική Ελλάδα”, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης (αντιπρόεδρο του συλλόγου), ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Δούβρης.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Διαμαντόπουλο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να “πολεμάνε όλα τα παιχνίδια, πέφτοντας μαχόμενοι” και ευχήθηκε επίτευξη των στόχων στην ομάδα γυναικών που κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής στο γήπεδο Πετρωτού (υπάρχει η δήλωσή του στη σελίδα του patragoal.gr στο facebook), όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

“Ευχαριστούμε τον παππά της ενορίας μας κ. Ι. Λαζανά και τον ιδιοκτήτη της Το Βελούχι Εξοχική Ταβέρνα που είναι πάντα κοντά στην ομάδα μας. Τους δημοσιογράφους και τα μέσα που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύονται και είναι πάντα κοντά μας“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.