Στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, ένας “πρώην” του Απόλλωνα!

Επισήμως ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ Betsson η έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Γεωργαλλή, καθώς είναι ένας από τους άμεσους συνεργάτες του Ηλία Ζούρου, νέου προπονητή στους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του Κολοσσού H Hotels Collection, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε μία ομάδα με συμμετοχή και σ’ ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος εντάσσεται σήμερα στο τεχνικό επιτελείο του Ηλία Ζούρου.

Υπήρξε επί 3 χρόνια μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels Collection, όντας συνεργάτης κατά σειρά των Ηλία Καντζούρη, Ηλία Παπαθεοδώρου, Κούρο Σεγκούρα.

Την ομάδα συνεργατών του Ηλία Ζούρου, μετά και την αποχώρηση του Ισπανού Ελόι Ραμίρεθ, αποτελούν πλέον οι Γιάννης Γεωργαλλής, Βαγγέλης Τσεπέλης, Νάκης Μουρατίδης, Ανδρέας Γαβαλάς, Στράτος Τσαμπής (γυμναστής).

Η δήλωση του Γιάννη Γεωργαλλή:

«Αποτελεί τιμή και ευθύνη για εμένα, να βρίσκομαι σ’ ένα κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Προφανώς, δεν είναι ώρα για λόγια. Απαιτείται σκληρή δουλειά. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κατεύθυνση, που της αξίζει».