«Όρθια» στο Τσιλιβή η Αχαϊκή

Στη Ζάκυνθο η Αχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΑΟ Τσιλιβή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 4 βαθμούς, σε αντίθεση με τους νησιώτες που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η Αχαϊκή που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις είχε καλές στιγμές ακόμα και για τη νίκη, με τον Ντιόγκο στο 45′, με κυριότερη την κεφαλιά του Πυρρή στο 74΄ και του Γραμματικόπουλου λίγα λεπτά αργότερα.

Για τον σύλλογο του νησιού, ο Μαρούδας είχε καλή στιγμή στο 72′ με σουτ που απέκρουσε ο Μπαμπούνης, ωστόσο το σκορ στο παιχνίδι δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος Γρ. (Ηλείας) με βοηθούς τους Ασημακόπουλο Αλ. (Ηλείας) και τον Κόρδα Δ. (Ηλείας).

Συνθέσεις:

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Π. Ενγκεμά): Χαρακτινός, Χαλκιόπουλος, Καστάνο, Λιβέρης, Ζαννιάς, Δρόσος Α., Δονούλης (66′ Μαλαφούρης), Γεργίου Α., Μαρούδας Μ., Τζανάρη Ντ. (53′ Κόλα), Ζμίμερ

ΑΧΑΪΚΗ (Aλ. Γαβριλόπουλος): Μπαμπούνης, Μπουρδέκας, Χούσα, Μπακάλης (90′ Χαρίζι), Σουράνης (89′ Ντιαμπίρι), Φονσέκα, Παπαδόπουλος (38′ λ.τρ. Κοτσόκολος), Πυρρής, Κουσουλάς, Γραμματικόπουλος, Ντιόγκο.