Ήττα από ημίχρονο για Θύελλα Πατρών!

Σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Αίας Γαστούνης κέρδισε με 4-3 τη Θύελλα Πατρών στην έδρα του, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα της Πάτρας ήταν πολύ καλύτερη ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά για ακόμα ένα ματς ήταν άτυχη.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κουλούρης με πλασέ, ύστερα από «κλέψιμο» του Βλαχόπουλου άνοιξε το σκορ.

Στο 23΄ καλή φάση για την ομάδα της Πάτρας, ύστερα από το σουτ του Ηλία Παναγόπουλου η μπάλα θα καταλήξει στη συμβολή των δοκών. Επτά λεπτά αργότερα ο Παρασκευόπουλος θα βγάλει ωραία σέντρα και ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά θα σημειώσει το 2-0.

Στο 38ο λεπτό  με κοντινό πλασέ ο Σκουμής θα μειώσει για τους «κυανόλευκους».

Και φτάνουμε στο 45ο λεπτό. Ανατροπή του Βασιλικόπουλου μέσα στην περιοχή, ο Κουλούρης θα αναλάβει την εκτέλεση και θα είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 3-1, κάνοντας το “over” από ημίχρονο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με τον πρώην παίκτη της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής και της Θύελλας, Γιώργο Βασιλικόπουλο στο 64΄ να σημειώνει το 4-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντίνος θα ανατραπεί εντός περιοχής και ο Αγουρίδης θα ευστοχήσει από την «άσπρη βούλα».

Στο 83΄νέα ανατροπή του Βέρρα αυτή τη φορά, στην περιοχή και ο Δημήτρης Αγουρίδης θα μειώσει σε 4-3 από τα έντεκα βήματα για το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Αίας Γαστούνης (Θ. Ανδριόπουλος): Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Δούλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Βλαχόπουλος (46′ Γεωργιόπουλος), Κουλούρης (80΄ Χριστοφοράτος), Γκρίλλας, Κάρδαρης (68′ Βράπι).

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Κοντογιώργης, Ν. Κωνσταντινίδης, Σμπόρας, Μανθόπουλος (80΄Κ. Κωνσταντινίδης), Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκουμής, Παναγόπουλος, Βέρρας, Κουτσαντώνης, Ντίνος (78΄ Σκόνδρας).