Αναβλήθηκε η δίκη του Νότη – Τι λέει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Ο κορωνοϊός ανέβαλε τη δίκη Σφακιανάκη… Η υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη που ήταν να δικαστεί την Τετάρτη (2/12), αναβλήθηκε επ αόριστον.

Ο Έλληνας τραγουδιστής είχε βρεθεί την Κυριακή (29/11) με μικροποσότητα ναρκωτικών καθώς και οπλοκατοχή και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές. Ο λόγος για τον οποίο αναβλήθηκε η δίκη Σφακιανάκη είναι… ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον τραγουδιστή, για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών προς ίδια χρήση, δεν εισήχθη προς εκδίκαση σήμερα καθώς δεν είναι από αυτές για τις οποίες επιτρέπεται η διεξαγωγή τους στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει επακριβώς: «Πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση».