“Λευκή” ισοπαλία για τις γυναίκες του Ίκαρου Πετρωτού

Με μια μικρή πικρία αποχώρησαν από το χθεσινό παιχνίδι οι γυναίκες του Ίκαρου Πετρωτού, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα εναντίον της ΑΕΚ Μεσολογγίου σε ένα παιχνίδι όπου ο Ίκαρος κυριάρχησε σε όλους τους τομείς αλλά υστέρησε πολύ στην τελική προσπάθεια μένοντας στο στείρο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού θα ξεχαστεί πολυ γρήγορα καθώς και οι δύο ομάδες είχαν το άγχος της πρεμιέρας με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάτι το φοβερό αξιοσημείωτο εκτός από το μακρινό φάουλ της Κέτα από πλευρά Ίκαρου στο 35′ όπου κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίκαρος Πετρωτού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή στο στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ Μεσολογγίου στα καρέ της με αποτέλεσμα στο 70′ να σπαταλήσει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν η Βάτσικα από τα δεξιά έκανε το γύρισμα με την Τζουρά από το ύψος της μικρής περιοχής να κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ίκαρος Πετρωτού θα ταξιδέψει στην Κόρινθο για να αντιμετωπίσει τις Αμαζόνες ενώ η ΑΕΚ Μεσολογγίου θα φιλοξενήσει εντός έδρας το φαβορί του ομίλου για την άνοδο Αστέρα Τρίπολης. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κ. Σαχίνη και των βοηθών του συνδέσμου Κορινθίας.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού (Αντώνης Ζήκος) : Ψάλτη, Συρμή (25′ Καλτσανά), Παπανικολοπούλου, Κουλουμπή, Παπακυριαζή, Κέτα, Τζουρά (73′ Φλάουερ), Τσαραντάνη, Τσάμη, Βάτσικα, Κωστοπούλου.

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γιάννης Γουλής) : Grazi Souza, Χριστοπούλου (46′ Πετσίνη), Κάππα (46′ Σταυρινάδη), Β.Λαζανά (84′ Οικονόμου), Βράνα-Τριανταφύλλου, Σταυροπούλου (87′ Αρβαλή), Γρομητσάρη, Gomes Farias, Ι.Λαζανά, Παπαδογεώργου (68′ Παπαϊωάννου).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς