Νίκη τετράδας για τη Δόξα Πατρών

Σε μια σημαντική νίκη που τις δίνει ελπίδες για την τετράδα του πρωταθλήματος κατάφερε να σημειώσει η Δόξα Πατρών, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 κόντρα στην Νεάπολη Πατρών.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμούς και στο +2 από την 5η θέση και τον Κρίνο.

Από την άλλη πλευρά η Νεάπολη παρέμεινε στους 12 βαθμούς και είδε το όνειρο της 4αδας να απομακρύνεται. Η Δόξα Πατρών στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφερε να ανοίξει το σκορ και συγκεκριμένα στο 10′ όταν ο Σέχου εκτέλεσε το φάουλ η άμυνα της Νεάπολης αδράνησε και από κοντά ο Κορμπάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Νεάπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Κανελλόπουλος <<έσπασε>> την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του Μουσχή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 30′ και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Διαμαντόπουλος και ο Κ.Νταλάπας αντίκρισαν ορθώς την απευθείας κόκκινη κάρτα του Διαιτητή καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές χτύπησαν ο ένας τον άλλον εκτός φάσης.

Στο 44′ η Δόξα θα μείνει με 9 ποδοσφαιριστές καθώς ο Παπαπέτρος θα αντικρύσει την 2η κίτρινη κάρτα από τον Διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νεάπολη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και απείλησε στο 71′ αλλά το σουτ του Κανελλόπουλου κατέληξε αουτ.

Στο 80′ λάθος της άμυνας της Δόξας ο Κανελλόπουλος έκανε το πλασέ αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στην τελευταία καλή ευκαιρία του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ (Δημήτρης Δελέγκος): Μπάρλας, Γεροντινης, Μαστρογιαννόπουλος (68′ Πανέτας-Φελούρης), Μπαρογιάννης (72′ Κούλης), Σπυρόπουλος (68′ Λεχουρίτης), Διαμαντόπουλος, Κανελλόπουλος, Ζαχαράτος, Γαλάνης (56′ Κουτσοκώστας), Μουσχής, Φραντζής.

ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Νικόλας): Σταματέλος, Παπαπέτρος, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Κωνσταντάτος, Γ. Σέχου, Γκίλλης, Αγγ.Νικόλας (75′ Νίκας), Κορμπάκης (62′ Β.Νταλάπας), Κ.Νταλάπας, Π.Σέχου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς