Ο Κρίνος φώναξε παρών για την παραμονή!

Σε μια αναμέτρηση όπου η ομάδα του Κρίνου ήθελε μόνο νίκη, κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Αστέρα Λεοντίου με 2-0 και να φτάσει τους 14 βαθμούς, δίνοντας τον δικό της αγώνα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στον Αστέρα Λεοντίου καθώς στο 9′ ο Κορκόντζηλας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Κοντοσώρου κατέληξε παράλληλα άουτ από την εστία. Για να έρθουμε στο 34′ όπου ο Νιφόρας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Κόλλιας με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ φάουλ του Χρυσανθόπουλου εξ επαφής ο Κορκόντζηλας έκανε το πλασέ με τον Πετρόπουλο να μπλοκάρει εύκολα. Για να έρθουμε στο 67′ όπου ο Κοντοσώρος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Κωνσταντινόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Συνθέσεις:

Κρίνος (Δ.Κουτσογιαννόπουλος): Πετρόπουλος, Θ. Κατριμπούζας, Καριώρης, Β.Κατριμπούζας, Κωνσταντινόπουλος, Ι.Σοφιανός (77′ Γκοτσόπουλος), Μ.Σοφιανός, Λεχουρίτης, Κόλλιας, Κοντοσώρος, Νιφόρας (62′ Ρηγόπουλος).

Αστέρας Λεοντίου (Ν.Νεμουτιάνος): Παναγόπουλος, Δ.Νικολόπουλος (78′ Παναγιωτακόπουλος), Π.Νικολόπουλος (78′ Πύργας), Κορκόντζηλας, Κατσούρης, Σανδραβέλης, Σκόνδρας, Γραμματικόπουλος, Γελάσιος (60′ Καρβελάς), Στασινόπουλος, Μπάλλας (46′ Ασημακόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς