Τα τελευταία νέα από το “κοκκινόμαυρο στρατόπεδο”

  Σε ήπιους ρυθμούς η χθεσινή προπόνηση για την ομάδας της Πάτρας ενόψει του αγώνα με την Προοδευτική την Κυριακή (07/05, 14:45) στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

  Πριν το ορισμένο πρόγραμμα ασκήσεων, προπονητής και τεχνικό επιτελείο έκαναν βίντεο-ανάλυση με τους ποδοσφαιριστές για λάθη και παραλείψεις στον προηγούμενο αγώνα με την Athens Kallithea.

  Η χθεσινή προπόνηση συμπεριελάμβανε ασκήσεις τακτικής, εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Λινάρδος λόγω τραυματισμού. Επόμενη προπόνηση ορίστηκε για σήμερα Σάββατο (06/05) στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

  Νέα αφαίρεση βαθμών

  Η Super League 2 ενημέρωσε ότι αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον πίνακα στην Παναχαϊκή λόγω μη καταβολής του ποσού που απαιτείται στον Γιώργο Μουστακόπουλο.

  Βέβαια, η ΠΑΕ έχει τη γνωστή προθεσμία των 5 εργάσιμων ημερών έτσι ώστε να τακτοποιήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της και να πάρει πίσω τους βαθμούς κάτι που αναμένεται να γίνει όπως και με τις προηγούμενες προσφυγές.

  Τακτοποίησε Ντελέκο – Σκεπετάρη

  Η Παναχαϊκή παράλληλα με τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις έχει μόνιμα μπροστά της και τις οφειλές από το παρελθόν.

  Η διοίκηση της Παναχαϊκής τακτοποίησε τις περιπτώσεις Ντελέκου και Σκεπετάρη, ενώ αναμένεται να τελειώσει και η προσφυγή του Μουστακόπουλου, όπως προαναφέραμε.