Άλλο ένα “αστέρι” στην Παναχαϊκή

Δεν σταματά τα μεταγραφικά χτυπήματα η Παναχαϊκή. Μετά τον Κολλά σειρά πήρε ο Βερνάρδος.

Ο ακραίος επιθετικός πριν δύο χρόνια ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Α.Ο. Τσιλιβή και πρώτος σκόρερ στον 7ο όμιλο που ήταν οι ομάδες της Αχαΐας με 10 τέρματα. Έτσι λοιπόν, ο νεαρός παίκτης φέτος αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο πλάγιος μεσοεπιθετικός είναι 23 ετών, άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ-19 του Απόλλωνα Πόντου και ακολούθησε η Κ-19 του Πανσερραϊκού, η πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού και το πρώτο πέρασμά του από τον Ηρακλή, μέσα από την Κ19 του Ημίθεου. Ακολούθησαν ο ΑΟ Καρδίας, ο Πιερικός, ο Άρης Παλαιοχωρίου, το Τσιλιβή, ενώ μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στον Αστέρα Βλαχιώτη. Σημαντική διάκριση για τον ποδοσφαιριστή ήταν η κλήση του στην Εθνική Νέων U-19 το 2016.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Βερνάρδο.
Ο Θεόδωρος Βερνάρδος είναι 23 ετών (7/11/1997) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα μας.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη στην Football League έχοντας στο ενεργητικό του 18 συμμετοχές και 3 γκολ. Καλωσορίσουμε τον Θεόδωρο στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»