Άρης Πατρών: Υπεύθυνος επικοινωνίας ο Γερογιάννης, τα φιλικά προετοιμασίας

Ο Βαγγέλης Γερογιάννης είναι κι επίσημα ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μιχάλη. Και λέμε, ΠΑΕ, διότι η ομάδα των Προσφυγικών λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, δίνοντας τη βαρύνουσα σημασία σε όλα τα πόστα που χρειάζεται μια ομάδα που έχει ως στόχο τις εθνικές κατηγορίες. Και το κομμάτι της επικοινωνίας είναι κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο δεν γνωρίζουν πολλές ομάδες στην πόλη μας.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Βαγγέλης Γερογιάννης αναλαμβάνει τη θέση του υπευθύνου επικοινωνίας της ομάδας. «Ένα νευραλγικό κομμάτι, στο οποίο ως σύλλογος δίνουμε τεράστια βαρύτητα, όπως άλλωστε επιτάσσει η σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Πατρών και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε την επαγγελματική δουλειά που γινόταν όλο αυτό το διάστημα από τον προκάτοχο Βαγγέλη Μιχάλη με γραφιστικά, βιντεάκια και άλλα πολλά!

Η ομάδα των Προσφυγικών ανακοίνωσε επίσης το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη 23/8 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πατρών στο γήπεδο Προσφυγικών (19.30) και με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

📅Τετάρτη 23/8 🔴Αρης Πατρών – Ατρόμητος Πατρών (🥅Γηπ. Προσφυγικών, ⏰19.30)
📅Σάββατο 26/8 🔴Αρης Πατρών – Κ19 Παναιτωλικού (🥅Γηπ. Προσφυγικών, ⏰19.30)
📅Σάββατο 2/9 🔴Αρης Πατρών – ΠΑΟ Βάρδας (🥅Γηπ. Προσφυγικών, ⏰19.30)
📅Τετάρτη 6/9: 🔴Ατρόμητος Λάππα – Αρης Πατρών (🥅Γηπ. Λάππα, ⏰18.00)
📅Σάββατο 9/9: 🔴Αρης Πατρών – Αχαϊκή (🥅Γηπ. Προσφυγικών, ⏰19.30)

Ενδιάμεσα, έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμα φιλικά, στις 27/8 με Αχαϊκό στο γήπεδο Πετεινών και με Αναγέννηση Πατρών στις 10/9 στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, στα οποία ο Φίλιππος Σχοινάς θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να μην έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.