Έκανε το 3Χ3 ο Αετός Πατρών και παρέμεινε κορυφή

ΑΓΥΙΑ: Παναγιώτης Σουτζόγλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ανδριανός

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Λυμπέρης, 12′ Πανόπουλος / 30′ Ζίζηλας

Την 3η σερί νίκη του σημείωσε στο πρωτάθλημα ο Αετός Πατρών, καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β΄ ομίλου μαζί με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, την Νίκη Προαστείου και το ΑΠΣ Πάτραι.

ΦΙΛΜ:

9′ Ο Αετός άνοιξε το σκορ, με το σουτ του Λυμπέρη μέσα από την περιοχή, σε 1-0.

12′ Γκολ για τον Αετό, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Bετούλα, ο Πανόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0.

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Καρακάσης έκανε το σουτ, ο Γκανατσούλας απέκρουσε την μπάλα και στην συνέχεια πάλι ο Καρακάσης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

19′ πρώτη καλή φάση για την Ακράτα, όταν ο Κυρίκος υποδέχτηκε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε το σουτ και ο Καλλιακμανης μπλόκαρε την μπάλα.

22′ Κι’ άλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, έπειτα από την ωραία μπαλιά του Λυμπέρη, ο Πανόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε στο δοκάρι και πήγε άουτ.

30′ H Ακράτα μείωσε στο σκορ με την κεφαλιά του Ζιζήλα, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Κυρίκου.

39′ Έπειτα από το γύρισμα του Ραμαντάνη από τα αριστερά, ο Λυμπέρης έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό.

62′ Έπειτα από την πάσα του Πανόπουλου από τα δεξιά προς τον Λυμπέρη, ο ίδιος έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία αλλά ο Γκανατσούλας έδιωξε σε κόρνερ.

75′ Έπειτα από τη λάθος απομάκρυνση των αμυντικών της Ακράτας, ο Καρακάσης υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά την μπλόκαρε ο Γκανατσούλας.

77′ Ο Μάρκου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

80′ έπειτα από το γύρισμα του Πανόπουλου από τα δεξιά, πριν πάει στην μπάλα ο Μαράτος, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Καλή στιγμή για τον Αετό να τελειώσει το ματς.

88′ Τεράστια ευκαιρία για την Ακράτα να ισοφαρίσει, όταν έκανε το σουτ ο Κυρίκος έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας, Καρακάσης, Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Μαρκόπουλος, Πανόπουλος (93’ Στάμος), Βετούλας (73’ Λίλας), Παπαδιονυσίου (89’ Δημητρέλης), Λυμπέρης, Ραμαντάνης (73’ Μαράτος)

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Γ. Μεντής): Γκανατσούλας, Στεφανίδης (46’ Μάρκου), Παναγιωτόπουλος (58’ Παναγόπουλος), Καραχάλιος, Πρέζας, Σακελλαρόπουλος, Ζίζηλας, Τσίμπιτσης, Κλουκινάς, Κανέλλης, Κυρίκος.