Έκοψε την πίτα της η ακαδημία της Δάφνης Πατρών

Σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα “Αλέκα Σιούλη” στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, η ακαδημία της Δάφνης πατρών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, των προπονητών, των γονέων και φίλων της ομάδας που τίμησαν με την παρουσία τους.

Οι λιλιπούτειοι άσσοι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι στην εκδήλωση, όπου με τα χαμόγελά τους έδωσαν λάμψη στη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ οι υπεύθυνοι της ακαδημίας ευχήθηκαν καλή χρονιά σ’ όλα παιδιά της. Παράλληλα με την κοπή της πίτας υπήρξαν βραβεύσεις ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα και χωρίς αυτούς το εγχείρημα της δημιουργίας της ακαδημίας, δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για τους επιχειρηματίες Βασίλειο Πούλο (POULOS “ΧΑΡΤΙΚΑ-ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ” στην Ιτεών 59) και τον Νίκο Σταθόπουλο (DR. BATTERY στην Ανθείας 132). Τελευταία βράβευση ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπηρετήσει την ομάδα, πρώτα ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής των ακαδημιών, όντας πτυχιούχος προπονητής από Ι.Ε.Κ. και βρίσκεται πάντα κοντά ο Γρηγόρης Παπαχρυσανθάκης.