Τσαντ Μπράουν: «Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη»

Μια μέρα έχει απομείνει για την κρίσιμη εντός έδρας μονομαχία της ομάδας του Απόλλωνα η οποία αύριο το βράδυ (20.15) θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoximan Basket League.

Η ομάδα του Απόλλωνα θα ολοκληρώσει την Παρασκευή την προετοιμασία της και θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές από τον προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο. Για τον αυριανό αγώνα ο Αμερικάνος Τσαντ Μπράουν, δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και δίνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο μέσα στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Καλώ τους φίλαθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να φτιάξουν μία μοναδική ατμόσφαιρα, όπως εκείνοι γνωρίζουν».

Tην ίδια ώρα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτήριων και οι ώρες και τα σημεία που μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια είναι οι εξής:

Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Ρήγα Φεραίου 96): καθημερινά μέχρι και σήμερα από τις 11.00-14.00 και 18.00-21.00. Το Σάββατο από τις 09.00 μέχρι 14.00. Από τα γραφεία μας, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα, σήμερα μέχρι και τις 14.00 και αύριο από τις 11.00 μέχρι να ανοίξουν τα εκδοτήρια. Φυσικά, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Ticket Master, όλο το 24ωρο.»