Έμεινε με τη Χ-αρά η Θύελλα Πατρών

Η Θύελλα ήθελε πολύ, αλλά δεν μπορούσε, παρότι στα σημεία ήταν καλύτερη από τον Πανηλειακό. Η ομάδα του Σάκη Πεφάνη έμεινε στο 0-0 με τον αντίπαλό της να παίρνει αυτό που θέλει.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχε η ομάδα της Πάτρας (φωτ. Δημήτρης Σαρρής) στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, όταν σε πλασέ του Σπανού η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 32΄πολύ καλή στιγμή για τον Πανηλειακό όταν σουτ του Π.Τσίγκρηλα από καλή θέση, πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Πύργου όταν ο Π.Τσίγκρηλας έφυγε μόνος του αρκετά έξω από την περιοχή και μπήκε μετωπικά, πήγε να περάσει και τον γκολκίπερ Σουτζόγλου, ο οποίος όμως μάζεψε τη μπάλα στα πόδια του επιτιθέμενου.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 52′ είχαμε μια καλή στιγμή για τη Θύελλα με Σπανό και Κώστα Κωνσταντινίδη να βρίσκονται σε καλή θέση αλλά και να μπερδεύονται έτσι ώστε δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στην εστία.

Δέκα λεπτά αργότερα ύστερα από γύρισμα του Κ. Κωνσταντινίδη, κεφαλιά του Ντίνου, έδιωξε αμυνόμενος λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.  Στο 71′ σουτ του Σπανού μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε από τον Καρακίτσο ενστικτωδώς.

Ακολούθησε η πολύ καλή κεφαλιά του Ντίνου από καλή θέση, κι ενώ είχε πορεία προς την εστία απομακρύνθηκε από αμυνόμενο, ενώ στο 86′ ο Σπανός βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ, αλλά τον πρόλαβε ο Καρακίτσος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Κουνάβης, Δημητρίου, Δασουράς, Σπανός, Βλασόπουλος (76′ Μπούμπαλης), Βουτσινάς, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης (73′ Παπαχριστόπουλος), Σκεπετάρης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Κ. Λούσκος): Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (62′ Αρβανίτης), Δ. Τσιγκρήλας, Μπαβέλης, Λίλας, Λούσκος (46′ Λιαρόπουλος),Σταματελάτος), Π. Τσιγκρήλας (84′ Μπουρνέλης), Πρέντι, Παπαπέτρου (71′ Κύτταρης).