Έχει ακόμα μια ευκαιρία η Αναγέννηση Πατρών

Η Αναγέννηση Πατρών κατάφερε με πολύ καλές εμφανίσεις να πάρει την 2η θέση και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο της μέσω νοκ άουτ αγώνα μπαράζ με τον 2ο του άλλου ομίλου.

Η ομάδα του Κ. Θούα κέρδισε εύκολα τον ΑΟ Τριταίας, έκανε το απόλυτο σε αυτή την τριάδα των αγώνων και πλέον περιμένει τον αντίπαλο της στον «αγώνα της χρονιάς», ο οποίος θα είναι ένας εκ των Δαβουρλή ή ΑΕ Αρόης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση Πατρών προηγήθηκε με δύο τέρματα του Ρόντου στο 4’ και στο 22’, ενώ ο Παντιώρας στο 38’ λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ομάδα του ΑΟ Τριταίας μείωσε στο 44’ λεπτό με ωραίο πλασέ του Περδίκη, για να έρεθει ο Παντιώρας στο 64’ λεπτό να πετύχει το 2ο προσωπικό του τέρμα και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μιχαλακέλης με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Σταύρου Τσάτο που του έδωσε έτοιμο γκόλ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Θούας) : Τρίγκας, Ρόδης, Μασούρας, Γεράρδης, Ξυπολιάς, Κ. Φραντζής, Π. Φραντζής (68’ Συνοδινός), Τσάμης (46’ Μιχαλακέλης), Ρόντος (64’ Τσάτος), Παντιώρας (70’ Ζαχαρόπουλος), Ορφανίδης (46’ Τσίμπιτσης)

ΑΟ ΤΡΙΤΑΙΑΣ (Φ. Φοής) : Λαζαράτος, Μαντούκας (46’ Αναστασόπουλος), Κακαφώνης (46’ Α. Χριστόπουλος), Μαργώνης, Γ. Χριστόπουλος, Μπόμης, Μασούρας, Περδίκης (68’ Αζαμόπουλος), Μαρίνος, Ν. Δελδήμος (75’ Α. Δελδήμος), Μπαζάρογλου (46’ Κακαρούμπας)