Ήττα… εντός προγράμματος για τον Απόλλων Πατρών

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετη νίκη μέσα στην έδρα του επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας με 98-78 για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Απόλλωνας Πάτρας πάλεψε, προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πλουραλισμό στην επίθεση και να φτάνουν μέχρι και στο +20. Ο Απόλλωνας γνώρισε την πέμπτη του ήττα στο πρωτάθλημα (4-5 το ρεκόρ του).

Για τον Απόλλωνα Πάτρας ξεχώρισε ο Τσαλμπούρης με 18 πόντους. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με φανέλα που έφερε το όνομα του αδικοχαμένου Στέβαν Γέλοβατς ενώ στο 13ο λεπτό, το ματς διακόπηκε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σέρβου.

Ο Απόλλωνας Πάτρας μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μισό, μείωσε της διαφορά στους 11, ωστόσο ο Ολυμπιακός με μακρινά σουτ και εξαιρετικό τον Σακίλ ΜακΚίσικ βρήκε τον τρόπο να κρατήσει διψήφια, ασφαλή διαφορά και να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο στο +15. Οι Πατρινοί έπαιξαν καλό μπάσκετ απέναντι στον Ολυμπιακό και έκαναν την ύστατη προσπάθεια να μειώσουν στο σκορ, όμως οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-13, 51-38, 76-61, 98-78