Αγχωτικό διπλό για τον Άρη Πατρών (photos)

Γήπεδο Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Βασιλόπουλος Γεώργιος, Κωνσταντόπουλος Βασίλειος)

Σκόρερ: 28′ Σπανός

Αγχωτικό διπλό σημείωσε ο Άρης Πατρών στο γήπεδο της Αγυιάς επί του Δαβουρλή, αφού με τέρμα του Γ. Σπανού στο 28′ λεπτό επικράτησε με 0-1 και πρόσθεσε ακόμα τρείς βαθμούς στην μάχη του τίτλου.

Το φίλμ του αγώνα

4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μπίσα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και ο Σπανός έκανε το πλασέ αλλά ο Φατούρος μπλόκαρε την μπάλα.

5′ Έπειτα από ένα γύρισμα από τα αριστερά προς την μικρή περιοχή, ο Κοτσιάϊ δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα και τελευταία στιγμή έδιωξαν του Άρη μακριά. Μεγάλη ευκαιρία για τον Δαβουρλή να ανοίξει το σκορ.

7′ Έπειτα από το γύρισμα του Λιμάτσι από τα δεξιά, ο Μπίσα έκανε το πλασέ αλλά ο Φατούρος απέκρουσε την μπάλα.

15′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μαντάς υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του και κατέληξε άουτ.

28′ Τρομερό γκολ για τον Άρη, όταν ο Λιμάτσι υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε τέσσερις παίκτες, έκανε το γύρισμα για τον Σπανό και αυτός σε κενή εστία με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

32′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μαντά, ο Σταθόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

88′ Έπειτα από το λάθος γύρισμα του Τόγια προς τον Φατούρο, ο Γράβαλος βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ αλλά ο Φατούρος απέκρουσε και έδιωξε σε πλάγιο.

90′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα μετά από επαφή του Φατούρου κατέληξε στο δοκάρι.

90+3′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το ματς, όταν ο Λιμάτσι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μπίσα μόνος του έκανε το σουτ αλλά ο Φατούρος αρχικά απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης με το κεφάλι την έστειλε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Δαβουρλής Κ92 (Νίκος Κοκοτσής): Φατούρος, Φράγκος, Νταουσιάνης (84′ Τρίγκας), Κλαφουντζής, Τόγιας, Κορμπάκης (75′ Φαρμακίδης), Κονταξής (58′ Σταματάκης), Φατούρος Ευαγγ., Κοτσιάϊ, Πρέντζας (75′ Κουμπουρλης), Βαβάτσικος (58′ Σόντης)

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Καραμανλής, Παρασκευόπουλος (45′ Καταρτζόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Σταθόπουλος, Λάτσης (74′ Σταυρόπουλος), Θωμάς, Πανάρετος, Λιμάτσι, Μαντάς (59′ Γεωργαντόπουλος), Μπίσα, Σπανός (74′ Γράβαλος)
Παναγιώτης

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση