Αχαϊκή: «Χτυπάει» δυνατά ονόματα, τρία νέα φιλικά

Η περσινή σεζόν άφησε γεύση ικανοποίησης στους ανθρώπους της Αχαϊκής, αφού η ομάδα επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες.

Φέτος ο στόχος θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικός και η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία εξετάζει κάποιους υποψήφιους στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με πολύπειρο επιθετικό με παραστάσεις από Γ΄-Δ΄ Εθνική.

Δεν είναι ο μόνος παίκτης όμως που έχει «βολιδοσκοπήσει» η Αχαϊκή. «Κρούση» έγινε και στον Ανδρέα Μαστραντωνάκη που αγωνιζόταν στον Ιάλυσο. Ο Μαστραντωνάκης γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1997 στην Πάτρα και έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, στην Καλαμάτα, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020 φόρεσε την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας. Βέβαια προτεραιότητα του παίκτη είναι να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία, περιμένοντας τις εξελίξεις με το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Τρία νέα φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα στις 20/9 θα αντιμετωπίσει τον Παλληξουριακό στην Κάτω Αχαγιά, στις 26/9 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου εκτός έδρας και στις 3/10 την Α.Ε. Μεσολογγίου εκτός έδρας.