Διαβασμένη, επικίνδυνη και με αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή

Το τελικό “ταμείο” από τη χθεσινή νίκη της Παναχαϊκής στη Λάρισα, είναι ένα και ξεκάθαρο: Στο χθεσινό ματς, η Παναχαϊκή τα έκανε όλα σωστά!

Οι “κοκκινόμαυροι” είχαν έναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, για πρώτη φορά φέτος, το εκμεταλλεύτηκαν και σημείωσαν δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν εκ νέου «απάντηση» παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω της υπερβολικής κόκκινης του Λαρέα. Η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να αποφύγει τον κίνδυνο, καθώς ήταν σταθερή μεσοαμυντικά και επικίνδυνη επιθετικά.

Χθες, ωστόσο, έγιναν πολλά σωστά. Από την διαχείριση του αγώνα, τόσο από τον Νίκο Παπαδόπουλο, όσο και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Η Παναχαϊκή ενέπνεε ασφάλεια. Και στο «τραβηγμένο πέναλτι» από τον ρέφερι με χρονοκαθυστέρηση, είχε την τύχη στο πλευρό της.

Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο επίσης βοήθησαν. Η Παναχαϊκή έκανε τέσσερις αλλαγές και ανέβασε τα τρεξίματά της, με “φρέσκους” παίκτες. Το “black out” της Λάρισας, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω, με την εικόνα που είχε η ομάδα της Πάτρας, έδειχνε δεδομένο.

Ο Παπαδόπουλος μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθει, αφού μετά από 5 αγωνιστικές έχει χρησιμοποιήσει 23 παίκτες και παίρνει πράγματα απ΄ όλους.  Μια Παναχαϊκή σαν τη χθεσινή, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο φέτος…