Διαγόρας Βραχνεΐκων: «Άψογη φιλοξενία, ευχόμαστε να στεφθεί πρωταθλήτρια η Παναχαϊκή»

Με πρωινή ανακοίνωσή του ο Διαγόρας Βραχνεΐκων ευχαρίστησε την Παναχαϊκή για την άψογη φιλοξενία και ευχήθηκε στους «κοκκινόμαυρους» να επιστρέψουν στην Σούπερ Λιγκ.

Πιο αναλυτικά:

«Ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν βεβαίως διαφορετικούς στόχους, διεξήχθη στο γήπεδο της Παναχαϊκής, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Θα κρατήσουμε ως σωματείο δύο «στιγμές», που τις θεωρούμε σημαδιακές και καταλυτικές για το παρόν και το μέλλον.
Η πρώτη: Δόθηκε η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν σ’ ένα γήπεδο που έπαιξαν ποδόσφαιρο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, σ’ εκείνη τη μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής που δημιούργησε και γαλούχησε γενιές φιλάθλων ακόμα και έξω από τα όρια της Αχαΐας.

Οι νεαροί στην πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές μας θα θυμούνται για καιρό αυτή την στιγμή ελπίζοντας πάντα και οραματιζόμενοι να δουν τον εαυτό τους μόνιμα αγωνιζόμενο σε αυτό το γήπεδο. Αυτό πρέπει να είναι το ποδοσφαιρικό όραμα όλων των Αχαιών ποδοσφαιριστών. Η δεύτερη: Η φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας από την ομάδα της Παναχαϊκής και τους φιλάθλους της ήταν πραγματικά άψογη.

Παράγοντες και φίλαθλοι της Παναχαϊκής αντιμετώπισαν με σεβασμό την δεύτερη ομάδα της πόλης μας, που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί στις Εθνικές Κατηγορίες με αξιοσημείωτη παρουσία. Η ευχή όλων μας είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης, η ιστορική Παναχαϊκή, να στεφθεί πρωταθλήτρια και να ξεκινήσει από φέτος τη διαδικασίας επιστροφής της εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται, εκεί που όλοι οι αληθινοί φίλαθλοι της Πάτρας θέλουν να την ξαναδούν».