Δύο σημαντικές μεταγραφές η Α.Ε. Σταροχωρίου

Στο ρόστερ της Α.Ε. Σταροχωρίου ανήκει ο έμπειρος τερματοφύλακας Ανδρέας Τσάκωνας.

Παίκτης των “πρασίνων” είναι και επίσημα ο πολύπειρος τερματοφύλακας, Ανδρέας Τσάκωνας. Ο έμπειρος κίπερ υπέγραψε στην ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου και έτσι ολοκληρώθηκε μια πολύ σημαντική προσθήκη για τους “πράσινους”.

Με τον Τσάκωνα πλαισιώνεται ο επί χρόνια τερματοφύλακας της ομάδας, Κωνσταντίνος Γκολώνης με τον οποίο θα αποτελέσουν την δυάδα των κίπερ.

Ο Ανδρέας Τσάκωνας έχει αγωνιστεί επίσης στη Ζάκυνθο, στο Ζαβλάνι, τον Ατρόμητο Λάππα, στον Τριταιϊκό, στον ΠΑΟ Βάρδας, στην Δόξα Νέας Μανωλάδας, στον Διαγόρα Βραχνείκων, στο Λέοντα Αλισσού, στην Αφάντου Ρόδου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Περιβόλα.

Επίσης αποκτήθηκε ο Βασίλης Πανούτσος από τον Α.Ο. Βασιλικού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν σημείωσε 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας και είναι ένας παίκτης που πιστεύει πολύ η διοίκηση και περιμένει πολλά απ΄ αυτόν η τεχνική ηγεσία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλες τρεις προσθήκες, ενώ το Σάββατο η ομάδα του Γιώργο Μιχαλιτσιάνου θα υποδεχθεί την Α.Ε. Αρόης σε φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίτσας.