Είχε διάθεση, θέλει δουλειά η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 4-2 του Αίαντα Γαστούνης εκτός έδρας, δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Βέβαια για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδειξε αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσει ενόψει του πρωταθλήματος ο νέος τεχνικός.

Στα θετικά η συμμετοχή των “παραγκωνισμένων” Μπελεζάκη, Κόκα και Σκεπετάρη που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας. Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 43ο λεπτό ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ, με πλασέ σε κενή εστία από ριμπάουντ σε απόκρουση του Αντωνόπουλου σε πολύ δυνατό σουτ του Μουστακόπουλου

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπάτροβιτς, έβγαλε μπαλιά τρύπα στον Κουσνουκά, που γύρισε στη μικρή περιοχή στον Σκεπετάρη ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της Παναχαϊκής

Στο 58΄ ο Κάρδαρης εκτέλεσε τον Μένκα με δυνατό αριστερό σουτ από φάουλ έξω από την περιοχή, στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Παναχαϊκής!

Στο 67΄ είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι, ύστερα από μακρινό σουτ του Βράπη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Μένκα από σέντρα του Βασιλικόπουλου για το 2-2.

Στο 87΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσερούτι με το αριστερό από πολύ δεξιά, κρεμάει τον κίπερ, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην Παναχαϊκή. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κουσκουνάς, με το κεφάλι αυτή τη φορά, μετά από κλέψιμο και σέντρα του Μπελεζάκη από δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος):  Σούλης (46΄ Μένκα), Πάνος (73΄ Μπελεζάκης), Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος (46΄ Αποστολόπουλος), Ανάκογλου (46΄ Μπρους), Μουστακόπουλος, Γιούσης (46΄ Τσερούτι), Μπάτροβιτς (73΄ Παπαδόπουλος), Μασούρας (46΄ Σκεπετάρης), Κουσκουνάς.

Αίας Γαστούνης (Θ. Ανδριόπουλος): Αντωνόπουλος (75΄ Αντωνόπουλος), Μπουζούρης, Βασιλικόπουλος, Βάτση, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Γκρίλλας (79΄ Μπαρδούσης), Κουλούρης (75΄ Χριστοφοράτος), Μπουρούκης (63΄ Βράπης), Καρδάρης (65΄ Δούλος).