Εδραιώθηκε στην κορυφή η Δόξα Παραλίας

Λιμνοχώρι-Δόξα Παραλίας 1-2 (48’ πεν. Κουκής / 35’ Νικολόπουλος, 62’ πεν. Σπυρόπουλος)

Αποβολή : 39’ Ντουράϊ, 88’ Ν. Μπεκίρης

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Σταυρόπουλος-Θεοφανόπουλος)

Παιχνίδι γεμάτο ένταση έγινε στο Λιμνοχώρι, με την Δόξα Παραλίας να παίρνει την νίκη με 1-2 και να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των βαθμών.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 7’ λεπτό είχαν την τεράστια ευκαιρία με τον Χιωτέλη να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια το σούτ του Λιβάνη.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων είχε νέα καλή απόκρουση στο 21’ λεπτό στο καλό σουτ του Μπακούλια.

Με την συμπλήρωση 35 λεπτών οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με δυνατό σουτ του Ανδρέα Νικολόπουλου το οποίο έσκασε μπροστά από τον τερματοφύλακα Δρόσο, κάνοντας έτσι το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό 4 λεπτά αργότερα το Λιμνοχώρι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ντένις Ντουράι για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του. Αυτή η απόφαση εξόργισε τους γηπεδούχους και προκάλεσε μια μίνι ένταση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Μπεκίρη το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουκής, ισοφαρίζοντας προσωρινά.

Στο 49’ λεπτό το καλό σουτ του Ν. Μπεκίρη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χιωτέλη, για να φτάσουμε στο 62’ λεπτό όπου ο Μάριος Σπυρόπουλος έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα της Παραλίας από την άσπρη βούλα, λόγω ενός χεριού μέσα στην περιοχή από τον Χρυσανθόπουλο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με το Λιμνοχώρι να πιέζει χωρίς επιτυχία και μένοντας στο τέλος με 9 παίκτες όταν ο Νίκος Μπεκίρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο του.

 Στο 90΄ ο Σπυρόπουλος σε τετ α τετ απέναντι από τον Δρόσο έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ και ο Σταυριανόπουλος προηγουμένως είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία για το 1-3.

Έτσι η Δόξα Παραλίας φιγουράρει στην κορυφή ή με το απόλυτο 4 στα 4 και περιμένει αύριο να δει το αποτέλεσμα του Πανμοβριακού στον αγώνα με τα Τσουκαλέικα για να δει αν θα έχει συγκάτοικο στην κορυφή ή όχι, ενώ το Λιμνοχώρι γνώρισε ακόμα μια ήττα πάρα την καλή εμφάνιση.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Αγγελόπουλος): Δρόσος, Λοτσάρης (68’ Αλεξανδρόπουλος), Δ. Μπεκίρης, Ν. Μπεκίρης, Χρυσανθόπουλος, Λιάκος, Μπακούλιας, Ντουράι, Κουκής, Λιβάνης, Νιφόρας.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Διαμαντόπουλος, Καραπατάκης, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Πυρρής, Σπυρόπουλος, Νικολόπουλος (90’ Καρύδης), Μπινιέρης (75’ Σακελλαρίου), Ντεμάι (78’ Βγενόπουλος), Σταυριανόπουλος (89’ Χριστόπουλος).

Επιμέλεια: Νίκος Βαβαρούτας