Λευκή ισοπαλία στο Προάστιο

Νίκη Προαστίου-Αετός Πατρών 0-0

Διαιτητής : Χρονάς (Γεωργακόπουλος-Αβραμοπούλου)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Νίκη Προαστίου και Αετός Πατρών έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Η πρώτη «υποψία ευκαιρίας» ανήκει τους γηπεδούχους στο 4’ λεπτό, με τον Δήμα να δίνει στον Ευαγγέλλου, το σουτ του οποίου πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

Ο Αετός απάντησε στο 33’ λεπτό με την κεφαλιά του Λαζανά να απομακρύνεται λίγο πριν μπει στα δίχτυα, πανω στη γραμμή.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Λαζανάς και πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Δημόπουλου, ενώ η Νίκη απάντησε στο 50’ με το απευθείας σουτ του Καταβάτη από την σέντρα του Δημόπουλου, που πέρασε άουτ.

Στο 57’ λεπτό το σουτ του Λαζανά πέρασε αρκετά μέτρα άουτ, με την Νίκη να απαντάει στο 69’ λεπτό με το πλασέ του Γαλάνη από τα αριστερά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 76’ λεπτό ο Δήμας έπιασε απευθείας σουτ μετά την σέντρα του Καϊμακά, αλλά ο Καλλιακμάνης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, το φάουλ του Καταβάτη στο 84’ λεπτό πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καλλιακμάνη.

Τελικό σκορ η «λευκή ισοπαλία», με χαρακτηριστικό να είναι η απόρθητη εστία που κρατάει μετά από 4 αγωνιστικές ο Γιάννης Καλλιακμάνης

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Ν. Δημόπουλος, Μουστάκας, Ζ. Δημόπουλος, Ξύδης, Σαρρής, Βρεττάκης (82’ Σαμαντάς), Γαλάνης (74’ Καψής), Καϊμακάς, Αυγέρης (Καρέλας), Ευαγγέλου (46΄Καταβάτης), Δήμας.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Γ. Ασκούνης, Η. Ασκούνης, Μαρκόπουλος (85’ Σύρος), Λαζανάς, Καρακάσης, Σδρόλιας (66’ Παπαδιονυσίου), Μπίρμπας, Μαράτος, Λυμπέρης (78’ Τζίμας), Παναγόπουλος (90’ Τσιούπος).

Επιμέλεια: Ανδρέας Σπυρόπουλος