Εθνικάρα για φίλημα….έσπασε το αήττητο του Άρη Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Καδδάς Παναγιώτης (Κακαφώνης Μιχαήλ, Βασιλόπουλος Γεώργιος)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Εθνικός Πατρών απέναντι στον Άρη Πατρών, σπάζοντας το απόλυτο των νικών της ομάδας του Θανάση Παπουτσή, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7′ Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον Εθνικό, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Χριστοδουλόπουλος η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Αναστασοβίτη. Καλή στιγμή.

8′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό να ανοίξει το σκορ, όταν ο Νίκας μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασιβιτης έδιωξε δύσκολα.

25′ Πέναλτι για τον Εθνικό, ο Παναγόπουλος το κέρδισε από μαρκάρισμα του Μενύχτα

25′ Γκοοολ για τον Εθνικό, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκα. 1-0.

35′ Καλή στιγμή για τον Άρη να ισοφαρίσει, όταν ο Γράβαλος υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

41′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει, όταν ο Γεωργόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Σουτζόγλου έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και στη συνέχεια ο Αγγελής αστοχεί εξ επαφής και η μπάλα κατέληξε άουτ.

45+1 καλή ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Σωτηρόπουλος μπήκε μέσα στην έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασιβιτης έκανε δύσκολη επέμβαση.

49′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει, όταν ο Μεντζελόπουλος έκανε το γυριστο σουτ δεν έπιασε καλά την μπάλα και στη συνέχεια ο Αγγελής έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα με διπλή κόντρα κατέληξε άουτ.

58′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αγγελής έκανε το σουτ αλλά οι αμυντικοί έκοψαν πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα.

68′ Απίθανο γκολ για τον Εθνικό με τον Παναγόπουλο, ο οποίος έκανε μια κούρσα από το κέντρο προς στη μεγάλη περιοχή, πέρασε την άμυνα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

78′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν οι αμυντικοί του Εθνικού δεν έδιωξαν καλά την μπάλα, ο Μπουμπαλης έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

81′ Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, ο Δημόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Σουτζόγλου.

Συνθέσεις
Εθνικός/Πολύτεκνος (Β. Καραβίας – Θ. Νικολακόπουλος), Σουτζόγλου, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Σαλαμαλίκης, Νίκας, Σωτηρόπουλος (90′ Φραντζής), Παναγόπουλος (84′ Βίτσος), Χριστοδουλόπουλος (90′ Παπαδόπουλος), Γιάννης (84′ Σταυριανόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μακρής (65′ Κακαφώνης)

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής), Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (45′ Δημόπουλος), Μεντζελόπουλος (61′ Καταρτζόπουλος) Δασουράς (70′ Οικονομόπουλος), Γεωργόπουλος, Αγγελής, Κουτρούμπας (45′ Μητρόπουλος), Σπανός, Γράβαλος (45′ Μπουμπαλης), Κωστής