Ενδιαφέροντα στατιστικά από τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2

*Σε 6 παιχνίδια ο Φώτης Κουτζαβασίλης κρατά το “0” στην εστία του έχοντας συμπληρώσει 675 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ (συμπεριλαμβάνονται και τα 45 λεπτά του β’ μέρους με τον Ιωνικό στην ήττα 0-1).

*Δύο γκολ σημείωσε ο Bασίλης Ευθυμίου στο ματς των Τρικάλων όσα είχε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, όπως και ο Νίκος Κουσκουνάς της Παναχαϊκής, φτάνοντας τα 4.

*Tα Χανιά είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στον δεύτερο γύρο και αυτό αποτελεί το μεγάλο “όπλο” της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου.

* Τα Τρίκαλα επανήλθαν στις νίκες μετά από δύο περίπου μήνες και 11 αγωνιστικές. Τελευταία νίκη ήταν την 6η αγωνιστική, και πάλι στην Κρήτη, κόντρα στα Χανιά με 1-2 στις 7 Φεβρουαρίου.

*Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Θανάση Ντίνα (Ξάνθη), Φοντέ Καμαρά (Χανιά), Δημήτρη Κοτσώνη (Ιωνικό), Αλέξανδρο Κόντο (Δόξα Δράμας) και Γιώργο Μαρίνο (Λεβαδειακός).

*Χαμένο πέναλτι α λα Πανένκα ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και νυν της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης στο ματς κόντρα στους Αρτινούς.

*Ο Μανουσάκης σημείωσε προχθές δύο γκολ σε βάρος των Τρικάλων. Διανύει και αυτός την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του ενώ πρώτη φορά σημειώνει δύο γκολ σε ένα ματς, φτάνοντας τα 5 φέτος, περνώντας στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τον Κάστρο που έχει 10 γκολ.

*Tην 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει η Παναχαϊκή με 10 γκολ, καθώς βρίσκεται πίσω από Χανιά (8 γκολ), Λεβαδειακό-Ξάνθη (9 γκολ).

*Επιθετικά έχει την 6η καλύτερη επίθεση με μόλις 15 γκολ, όσα έχει σημειώσει και η ομάδα των Τρικάλων, ένα λιγότερο από Ξάνθη και ΟΦ Ιεράπετρας που έχουν 16 τέρματα.