Ευχαριστήριο σε Κανελλόπουλο από τον Πήγασο Μπεγουλακίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πήγασου Μπεγουλακίου στο γιατρό Δημήτρη Κανελλόπουλο για τα χειρουργεία σε Κριμπά και Γεωργούση. Πιο αναλυτικά:

«Όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα, Διευθυντή της χειρουργικής-ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας κ.Κανελλόπουλο  Δημήτριο για τις επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις στους αθλητές μας, Γεωργούση Αθανάσιο και Κριμπά  Χαραλάμπο .

Από την πρώτη στιγμή των τραυματισμών τους, ο έφορος του τμήματος  Σπηλιωτόπουλος Δημήτριος και  το μέλος του Δ.Σ. Χρονόπουλος Γεώργιος στάθηκαν δίπλα στους 2 αθλητές και σε επικοινωνία με τον κ. Κανελλόπουλο έκαναν το καλύτερο γι΄ αυτούς.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προέχει για εμάς η υγεία των αθλητών μας. Την αποκατάσταση των τραυματισμών όλων των αθλητών του Συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ακαδημία) έχει αναλάβει ο φυσιοθεραπευτής και παλιός αθλητής του Συλλόγου μας κ. Δετοράκης Νώντας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεται δίπλα μας και  στηρίζει το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία».