Εύκολη νίκη με “πεντάρα” για τον Πήγασο Μπεγουλακίου

Διαιτητής: Σαφαρίκας (Βασιλόπουλος – Τσούρας)

Παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Αετό Ρίου ο Πήγασος Μπεγουλακίου καθώς τον συνέτριψε με σκορ 5-0 και βρίσκεται στο +4 από την παραμονή, δείχνοντας πως δύσκολα θα κινδυνέψει με το φάσμα του υποβιβασμού.

Ο Πήγασος από την αρχή είχε τα ηνία της αναμέτρησης και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 16′ όταν ο Μπαρλάς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Αποσκίτης έγραψε το 1-0.

Στο 37′ ο Πήγασος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν ο Φωτόπουλος ύστερα από γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής ήταν εκεί που έπρεπε και απλά “έσπρωξε” την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από τέσσερα λεπτά ο Φωτόπουλος ξαναχτύπησε και με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδημητρακόπουλος με ατομική ενέργεια και με έξοχο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου όπως ήταν φυσιολογικό κατέβασε τους διακόπτες με αποτέλεσμα στο 78′ ο Παπαδημητρακόπουλος να κάνει πολύ ωραία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Αποσκίτης με ωραίο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-0.

Με αυτή την ήττα η ομάδα του Αετού Ρίου παρέμεινε ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς βαθμό και την επόμενη αγωνιστική θα πάρει άκοπα το τρίποντο καθώς ο Ηρακλής έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ είναι και και βαθμολογική ανάσα, για την δύσκολη συνέχεια των play out.

Συνθέσεις:

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Σπύρος Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Γρουζής, Πλέγας (46′ Γεωργούσης), Μπονόβας, Ζαφειρόπουλος (72′ Χριστόπουλος), Κριμπάς, Μπαρλάς (58′ Ηρακλέους-Παλαιολόγος), Παπαδημητρακόπουλος, Φωτόπουλος (67′ Κανελλάκης), Καλογερόπουλος (58′ Τζίφας), Αποσκίτης.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Κώστας Καψάλης) : Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Παπαθανασόπουλος, Ιντζές Παπαχριστόπουλος (46′ Στάμος), Μητρόπουλος, Σούλι, Μπουρίκας, Κομπολίτης (46′ Βάρδας), Μπαμπίλης (46′ Τσιβλικάκης), Κατσιούρας (70′ Βαρίκης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς