Νίκη ψυχολογίας για τον Εθνικό Πατρών

Διαιτητής: Πετρόπουλος (Βασιλόπουλος – Κούβελας)

Νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια των play out κατάφερε να σημειώσει ο Εθνικός Πατρών καθώς επιβλήθηκε κόντρα στο Λιμνοχώρι με σκορ 2-0. Με αυτή την νίκη οι “μπλε” βρίσκονται στην 5η θέση με 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Αχαϊό Σαραβαλίου.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ παρέμεινε στους 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕ Πάτρα με στόχο ξεκάθαρα την νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Εθνικός στην πρώτη κλασσική ευκαιρία του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ όταν στο 19′ ο Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Δρόσος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γιάννης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ ο Παπαγεωργίου με έξοχο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 78′ ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα του, αλλά ο Μαντάς αστόχησε από την άσπρη βούλα καθώς έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Γερολυμάτος-Βύρωνας Καραβίας): Σουτζόγλου, Μαργώνης, Μεμάγκα, Χαριτάτος, Σαλαμαλίκης, Σωτηρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (88′ Κακαφώνης), Μαντάς (88′ Φραντζής), Γιάννης (70′ Τασιόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μπαζάρογλου (42′ Παπαγεωργίου).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Ν.Βλάχος, Δούλας, Α.Βλάχος, Τζίμας, Λιβάνης (60′ Καρίτσας), Νιφόρας, Σουρανής, Γκότσης, Γκολφινόπουλος, Γκοτσόπουλος (46′ Μούζος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς