Η Παναχαϊκή επισκέφθηκε το Αχαϊκό Χωριάτικο

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παναχαϊκής, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12), οι ποδοσφαιριστές, Στασινόπουλος Ν., Karaklajic N, Karaklajic P., Τοπαλ Χ., Θεοδωράκης Δ. και Τριμμάτης Α. επισκέφθηκαν το Αχαϊκό Χωριάτικο, η διοίκηση του οποίου στηρίζει τη φετινή χρονιά την ομάδα μας μέσω της χορηγίας της.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας που παράγονται στο χώρο και φυσικά να δοκιμάσουν τον εξαιρετικό καφέ που σερβίρει το κατάστημα.

Η επιχείρηση Αχαϊκό Χωριάτικο δραστηριοποιείται από το 2002 ανοίγοντας τις πύλες του πρώτου καταστήματος στην περιοχή των Δεμενίκων. Έκτοτε ξεκίνησε το ταξίδι στον χώρο της μαζικής εστίασης αρτοποιείου ζαχαροπλαστείου και food service. Στόχος τους είναι η τροφοδοσία της συγκεκριμένης αγοράς με εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας στην σωστή τιμή.

Έχοντας πια δημιουργήσει 9 καταστήματα πώλησης το Αχαϊκό Χωριάτικο έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλη την πόλη.

Η εταιρία διαθέτει σύγχρονη κεντρική μονάδα παραγωγής και αποθήκευσης, πλήρως εξοπλισμένη, λειτουργώντας κάτω από συνθήκες υγιεινής, εφαρμόζοντας σύστημα διαχείρησης και ασφάλειας της ποιότητας ISO 22000:2005 (HACCP).

Η εταιρία έχει ένα άρτιο οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και δίκτυο διανομής με δικά της φορτηγά που διανέμει τα προϊόντα της στα σημεία πώλησης.

Στα τόσα χρόνια λειτουργίας και με ανοδική πορεία προσπαθούν και μένουν πιστοί όχι μόνο στην φιλοσοφία τους αλλά και αφοσιωμένοι στο καταναλωτικό κοινό, υποστηρίζοντας το με το άριστο και οργανωμένο service!