Θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα κόντρα στον Ιάλυσο

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ο Παναιγιάλειος καλείται, την Κυριακή (12/11 – 13:00) στο γήπεδο της Αβύθου, να φέρει εις πέρας μία ακόμη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση. Αυτή τη φορά η Αιγιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί τον Ιάλυσο, που συμπληρώνει την τριάδα των εκπροσώπων της Ρόδου στην Γ΄ Εθνική που θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναιγιάλειο, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο. Οι «μελανόλευκοι» έχοντας συμπληρώσει επτά αγώνες αήττητοι και διατηρώντας το απόλυτο στην έδρα τους, θα αντιμετωπίσουν την νησιώτικη ομάδα με αυτοπεποίθηση και έχοντας στο πλευρό τους τον πιο πολύτιμο «συμπαίκτη», που δεν είναι άλλος από τον 12ο παίκτη της Μαύρης Θύελλας που δίνει δυναμικό παρόν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ «ΤΖΙΑΛΟΡΟΣΙ»

Η κατάκτηση μίας ακόμη εντός έδρας νίκης από τον Παναιγιάλειο, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται εύκολη υπόθεση. Κι αυτό διότι ο Ιάλυσος μπορεί να έχει ως βασικό στόχο την παραμονή, ωστόσο δείχνει να είναι πιο επικίνδυνος εκτός έδρας, όπου έχει μαζέψει τους περισσότερους από τους 12β. που έχει συγκεντρώσει και βρίσκεται στο όριο της γραμμής υποβιβασμού, μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΥΣΙΑ

Στο αγωνιστικό μέρος ο Νίκος Μανούρας, για μία ακόμη αγωνιστική καλείται να καλύψει την απουσία μίας ακόμη βασικής του μονάδας. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων -πλην των γνωστών Χάμου και Λιάτου- συνεχίζει να είναι ο επίσης τραυματίας Τρέσα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά και ο τιμωρημένος Μαυρόπουλος. Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στη Βάρη, συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Στον αντίποδα, ωστόσο, επιστρέφει ο Ηλίας Γκίκα που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και αναμένεται να ενισχύσει σημαντική την επιθετική λειτουργία των «μελανόλευκων». Από κει και πέρα η προετοιμασία του Παναιγιάλειου ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με τον Νίκο Μανούρα να «κλείνει» ραντεβού με τους παίκτες του το πρωί της Κυριακής, στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αβύθου, όπου και θα ανακοινώσει τους «20» που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

Σε ότι αφορά την διαιτητική τριάδα, «άρχοντας» του παιχνιδιού θα είναι ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου του συνδέσμου Αργολίδας, με βοηθούς τους Γεώργιο Καραμέρο και Δημήτριο Κόρδα του συνδέσμου Ηλείας.