Έφυγε από την ζωή ο «δράκος» του Παναιγιαλείου Δ. Αγουρίδης

Φτωχότερο είναι από σήμερα το Αιγιώτικο ποδόσφαιρο, αφού έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών, ο παλιός σέντερ μπακ του Παναιγιαλείου Δημήτρης Αγουρίδης, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στους μελανόλευκους αλλά και στην Κόρινθο την δεκαετία του 70′, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής είχε το προσωνύμιο «δράκος», λόγω του αρχοντικού και επιβλητικού παιχνιδιού του.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου για τον χαμό του αναφέρει :

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. εκφράζει την θλίψη της για την μεγάλη απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και σε όλη την Παναιγιάλεια οικογένεια…

Δυστυχώς και οι «δράκοι» λυγίζουν…

Ο Δημήτρης Αγουρίδης ήταν ο ένας από τους δύο Αιγιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν επαγγελματικά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά.

Αγωνίστηκε συνολικά για μία 15ετία με τη μελανόλευκη φανέλα και αποτέλεσε τον στυλοβάτη στην άμυνα του Παναιγιάλειου, με τους συμπαίκτες του να του δίνουν το προσωνύμιο «δράκος», ενώ ήταν βασικό στέλεχος της πορείας της Μαύρης Θύελλας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου (1980-81).

Ο 72χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και δύο χρόνια στην ομάδα της Κορίνθου (1978-80) την οποία και βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδό της στην Α΄ Εθνική (1979).